росія намагається дискредитувати Україну: використовує мешканців Краматорська



Окупанти вдарили «Точкою-У» по залізничному вокзалу Краматорська, де перебували тисячі мирних українців, очікуючи на евакуацію. У ЦПД при РНБО України повідомляють, що росія намагається перекласти на Україну відповідальність за скоєний у Краматорську злочин, передає редакція. 

До того, як з’явилась інформація про ракетний удар по Краматорську, медіа рф та групи ОРДЛО писали, що «росія вдало працює по скупченню ЗСУ» на Донеччині. 

росія намагається дискредитувати Україну: використовує мешканців Краматорська, фото-1

В ніч з 7 на 8 квітня в Telegram-каналах ОРДЛО з’явилися застереження для мешканців Краматорська - не евакуюватися залізницею. 

8 квітня ті ж канали писали, що на вокзалі Краматорська армія рф знищує «бойовиків ЗСУ». Пізніше ці повідомлення видалили. 

О 10:00 8 квітня міністр оборони рф відзвітував: росія знищила озброєння та техніку ЗСУ на залізничних станціях Донбасу. Це понад 10 станцій на відстані 15-20 км одна від одної та, зокрема, від Краматорська. 

рф застосовувала ракетні комплекси «Точка-У» для провокацій в Луганську та Донецьку. 

Попри заяви кремля, що рф не використовує даний вид озброєння, у лютому під час спільних навчань рф та білорусі військові тренувались саме на комплексах «Точка-У». 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW