На підконтрольній території Запорізької області працює 28 харчових підприємства та 7 елеваторів, - ЗОВА



У Запорізькій області майже половина сільськогосподарських підприємств у повному обсязі забезпечують життєдіяльність населення та працюють у посиленому режимі, аби не допустити гуманітарної кризи у нашому регіоні.

Про це у своєму відеозверненні розповів заступник директора департамента агропромислового розвитку ЗОВА Олександр Ясинецький, передає 061

На сьогодні в області із 62 харчових підприємств працює на підконтрольній території28. Всі вони працюють в посиленому режимі.

«Це і хлібопекарські підприємства, і борошномельні підприємства, молокозаводи та інші підприємства, які забезпечують життєдіяльність і Запоріжжя і Запорізького району і не тільки. Тому що ця продукція поставляється гумконвоями в ті райони, де є потреби на сьогодні. Із 30 елеваторів на підконтрольній території 7 елеваторів, в яких є достатня кількість зерна»- зазначив Олександр Ясинецький

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що запорізька обласна влада буде працювати над тим аби забезпечити відкриття гуманітарних коридорів до усіх населених пунктів, які знаходяться під тимчасовою окупацією і мають потребу у продуктах, ліках та речах першої необхідності.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW