В Раді зареєстрували проект по винагородам за передачу ЗСУ ворожої техніки: в числі ініціаторів два запорізьких нардепи



Сьогодні, 30 березня, на сайті Верховної Ради України з’явилося повідомлення про реєстрацію «Проект Закону про встановлення винагород за добровільно передану Збройним Силам України придатну для застосування бойову техніку держави-агресора».

Про це повідомляється на офіційному сайту ВРУ, передає 061.

Мова йде, про виплати російським військовим, які здаватимуться в полон ЗСУ разом з технікою та зброєю. 

Сам текст проекту закону поки що недоступний, тому і немає інформації стосовну суми виплат і умови, адже його лише сьогодні передали на розгляд до Ради і йому належить пройти погодження у комітетах.

Проект закону про встановлення винагород за добровільно передану Збройним Силам України бойову техніку держави-агресора підгодовував ряд народних депутатів. В числі ініціаторів і двоє запорізьких нардепів – Генадій Касай та Сергій Мінько.

Раніше державний "Укргазбанк" заявив, що готовий віддати всю готівку в рублях тим військовим, які здаватимуться в полон ЗСУ разом з технікою та зброєю.

"Всі ми знаємо, що російському війську бракує мотивації, тому ми вирішили трохи підштовхнути їх до прийняття вірного рішення і готові заплатити більше грошей, ніж пропонують їм вдома. Навіть більше тієї посмертної виплати, на яку спромоглася їхня держава", - заявили у фінустанові.

В Укргазбанку готові запропонувати кожному російському загарбнику, який пристане на пропозицію та наважиться здатися в полон зі зброєю та технікою, по 100 тисяч рублів готівкою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Запорізькій області українські військові знищили 18 окупантів, танк, “Град” та іншу техніку



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW