На Запоріжжі українські військові захопили БТР окупантів: у ньому знайшли вкрадену техніку і гривні, - ФОТО



У Запорізькій області українській військові захопили бронетранспортер російських загарбників. Всередні БТР знайшли речі, які окупанти поцупили у місцевих мешканців. 

Про це повідомляє 061 з посиланням на допис Сил оборони Запорізького краю. 

6 квітня військові оприлюднили черговий доказ мародерства російських окупантів. Під час боєзіткнення військові Сил оборони Запорізького краю пошкодили гранатами БТР загарбників. Екіпаж втік, залишивши броньовану техніку. 

У БТР знайшли кілька ноутбуків і гривневі купюри. Техніку впізнали мешканці села поруч з яким відбувся бій. Мирні мешканці розповіли про мародерство російських окупантів. 

“Російські військові забирали у них побутову техніку, гроші, одяг і продукти, а також нишпорили по залишених у хатах, господарі яких евакуювалися із зони бойових дій. Шукали що-небудь цінне, а також алкоголь. Виносили ковдри й матраци, забирали з погребів консервацію, знімали з вікон занавіски. Якщо хтось із селян намагався протестувати, погрожували зброєю”, - повідомили у Силах обороні Запорізького краю. 

Раніше 061 повідомляв, що у Запорізькій області українські військові знищили спостережний пункт окупантів, а також дві реактивні системи залпового вогню.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW