"Мамусю, я гарно поводитимусь, щоб потрапити до раю": лист 9-річного хлопчика, чию матір убили окупанти, довів українців до сліз



9-річний хлопчик із Гостомеля втратив маму, яка була вбита російськими окупантами. Тепер українські зірки поширюють у мережі листа, якого хлопчик написав до своєї матусі, з якою вже більше ніколи не зможе побачитися. Принаймні у цьому світі. Користувачі мережі вражені до глибини душі текстом листа, який крає серце глибиною потрясіння і водночас незламною волею до життя маленького українця.

Як інформує "Obozrevatel", лист оприлюднили в мережі телеведуча Катерина Осадча та репер Потап. 

"Лист сина до мами. Вони втікали на машині з Гостомеля, і їх розстріляли "орки". Мама загинула, хлопчик 9 років вижив. Він застряг в машині після аварії й не міг вибратися. Його витягнули люди й забрали до себе в підвал. Це нестерпно боляче", – написала Осадча.

"Мама. Цей лист – подарунок тобі на 8 березня. Якщо ти думаєш, що даремно мене виховувала, то ти помиляєшся. Дякую за найкращі 9 років життя! Дуже дякую за дитинство! Ти найкраща мама у світі. Я тебе ніколи не забуду Бажаю тобі щастя на небесах. Бажаю тобі потрапити до раю. Я намагатимусь гарно поводитися, щоб потрапити до раю. Цілую тебе, Толя!",- ідеться у тексті листа.

Лист маленького українця мамі в рай.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW