Ця історія точно тягне на сюжет фільму жахів! Наші лікарі врятували чотирьохрічну дитину, яку годину шматувала собака!



Чотирьохрічну дівчинку Єву, яку батьки з початком війни вирішили відправити до бабусі в село, цілу годину шматувала бельгійська вівчарка.

До лікарні дитину привезли у вкрай важкому стані, з множинними рвано-кусаними ранами голови, обличчя, рук, ніг, тулуба тощо.

Про це повідомила завідувачка реанімаційного відділення Віра Приймакова.

Читайте: також У родини вісім дітей! Мати-героїня з Житомирщини: Нічого б не вийшло без допомоги мого чоловіка

«За її життя спочатку боролися наші лікарі-реаніматологи, а після стабілізації стану, п’ятьма лікарями-хірургами було проведено 6-годинне оперативне втручання з первинної хірургічної обробки ран з зупинкою кровотечі», - розповіла вона.

Зі слів мами дівчинки Вікторії, коли почалася війна, вони прийняли рішення, що у селі у бабусі Валі їй буде спокійніше. Проте, на жаль, помилилися. Коли бабуся давала їсти собаці, вона вирвалася на волю з-загорожі і мчала 100 метрів націлено на дитину. Від страху бабці Валі відняло ноги і рятувати дівчинку вона вже повзла на колінах. Проте не змогла роз’єднати. Собака нещадно кусала дитину, рвучи на ній одяг, кусаючи руки бабці.

«Бабуся з Євою, мені так здається, на деякий час втратили свідомість, коли Берта продовжувала дитину кусати. Їх врятував мобільний телефон, який задзвонив. Мама доповзла до нього, передзвонила сусіду і сказала, що їх кусає Берта. Сусід прибіг і застрілив її. Дитина лежала в шоковому стані, без одягу, пошматована. Кажуть, що лікар швидкої допомоги, який віз дитину до Охматдиту дорогою плакав», - розповідає Вікторія.

Зі слів заступника медичного директора з хірургічної роботи Богдана Мальованого, дівчинка уже переведена в хірургічне відділення лікарні на подальше лікування та готується до наступних етапів пластичних операцій. «Скільки буде цих операцій – все залежить від того, як заживатимуть рани», - додав хірург.

Єва дуже розумна, весела та комунікабельна дитина. Зараз з нею також працює психолог. «Єва боїться лежати на животі, кричить, що її кусає Берта, бо в такому положенні вона її кусала. Але в іншому вона дуже молодець, не боїться розказувати про те, що з нею сталося і це дуже важливо», - розповідає Вікторія.

Зі слів мами, на своє день народження Єва попросила найменшого у світі песика.

Лікарі ж ще раз наголошують батькам, аби були обережними, коли біля дитини знаходиться собака, навіть, якщо вона живе разом із вами.

Джерело: Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, ще більше оперативної інформації тут:

  • Telegram
  • Instagram
  • Facebook

Читайте також: У Житомирі працівники водоканалу виявили унікальну знахідку — дерев’яний трубопровід початку ХХ століття протяжністю близько 300 м

Ця історія точно тягне на сюжет фільму жахів! Наші лікарі врятували чотирьохрічну дитину, яку годину шматувала собака!, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW