Злочини окупантів у Бучі в кремлі намагаються перекласти на українських військових



Триває сорок третя доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. За цей період ворог не втомлюється робити нові вкиди фейків та створювати маніпуляції. У Центрі протидії дезінформації при РНБО України повідомляють про нову маніпуляцію рф щодо домовленостей з Україною  стосовно Київщини, передає редакція. 

Після світового розголосу злочинів, що вчиняли російські загарбники у Бучі, російська пропаганда активно поширює тезу про «добровільне виведення військ з Київщини». 

Така лінія поведінки була опрацьована пропагандистами рф перед засіданням Радбезу ООН щодо злочинів окупантів у Бучі. Кремль намагався перекласти відповідальність за катування мирного населення на українських військових. 

5 квітня постпред рф в ООН в.небензя озвучив офіційну вигадану рф позицію про те, що «дарма російські військові залишили Бучу за домовленістю з Києвом». 

Після того, як в ООН не відреагували на російську псевдоверсію подій, тезу про «домовленість» продовжив поширювати д.пєсков. 

Жодних домовленостей не було! На цьому неодноразово наголошувала, зокрема, і рф. Окупанти відступили під натиском ЗСУ. Зараз, щоб прикрити поразку, кремль намагається дезінформувати світ «заднім числом». 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW