У Маріуполі померла мама телеведучого Андрія Бєднякова



Ведучий популярного тревел-шоу "Орел і решка" Андрій Бєдняков повідомив, що його мама, яка декілька тижнів перебувала в облозі російських окупантів у Маріуполі, померла. Сестра розповіла, що не хотіла його засмучувати, але мама уже давно перебувала в комі.

Про це ведучий повідомив на своїй сторінці в інстаграм.
У понеділок, 4 квітня Бєдняков повідомив, що його родині, яка від початку повномасштабного вторгнення перебувала в Маріуполі, вдалося виїхати з пекельного міста. За цей час Андрій розмовляв з сестрою 2 рази по одній хвилині. Коли родичі зателефонували й сказали, що їм вдалося виїхати, Бєдняков зрадів. Але потім зателефонувала сестра й сказала, що мама в комі.

"Вона вже давно в комі. Я не казала тобі, щоб не засмучувати. Коли з'явилася можливість, ми поїхали. Я не хотіла хоронити маму біля під'їзду, як це роблять інші люди",– сказала Бєднякову сестра.



Матір Андрія хворіла, але, якби не російські орки, то ще б жила. Здоров'я жінки погіршувалося після кожного вибуху. Бєдняков наголошує, що "рускій мір" – гірше за найстрашнішу хворобу.

"Страшно те, що я навіть не зможу попрощатися з мамою. Адже я доїхав би лише до найближчого блок-поста. Впевнений, що рано чи пізно приїду, щоб попрощатися з нею. Коли на тій території знову буде майоріти український прапор",– емоційно висловився Бєдняков.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW