Стало відомо, хто корегував вогонь по Маріуполю для ворога. Подробиці життя корегувальників і зрадників



Колаборанти з "ОПЗЖ" у Маріуполі стали корегувальниками вогню для російських окупантів, які обстрілювали критичну цивільну інфраструктуру.

Про це повідомляє Маріупольська міськрада.

"Отримали переконливі свідчення про злочини колабораціоністів з ОПЗЖ в Маріуполі. Вони не просто підтримали окупантів, а виступали інформаторами ворожої армії та фактично корегували обстріли критичної цивільної інфраструктури...

Виявилося, що саме зрадники-депутати з ОПЗЖ допомогли росіянам швидко паралізувати місто та створити гуманітарну катастрофу.

Зараз посібники геноциду в Маріуполі активно сприяють створенню окупаційної адміністрації. Всі матеріали щодо колаборантів вже передано до СБУ".

Ось вже встановлені прізвища зардників Батьківщини:

Іващенко Костянтин Володимирович

Хаджинов Дмитро Михайлович

Хармишев Євген Олександрович

Сотнікова Наталя Анатоліївна

Карпенко Олена Василівна".

Стало відомо, хто корегував вогонь по Маріуполю для ворога. Подробиці життя корегувальників і зрадників, фото-1

 У міськраді відзначили, що з перших днів війни окупанти прицільним вогнем знищували об’єкти життєзабезпечення міста, а також місця, де зберігався запас продовольства та води. Проте у фракції ОПЗЖ заявляють, що це ще треба довести правоохоронцям.

Важливо, що всі ці люди з ОПЗЖ були героями антикорупційних розслідувань, які проводили журналісти сайта 0629. Саме ці люди декларували нулі в своїх деклараціях. При цьому продовжували жити розкішно, з розмахом.

Усіх цих людей пов'язували з Петром Івановим. Це кримінальний авторитет, колишній очільник фракції Партії регіонів в маріупольській міській раді.

Стало відомо, хто корегував вогонь по Маріуполю для ворога. Подробиці життя корегувальників і зрадників, фото-2

В 2014-м разом з депутатом держдуми росії Сабліним Іванов фінансував та органував "руську весну" в Маріуполі, а влітку намагався захопити владу в місті.

НА фото - Дмитро Саблін, маріуполець, який давно залишив місто, зробив "каркаломну" кар'єру на росії, став депутатом держдуми.

Стало відомо, хто корегував вогонь по Маріуполю для ворога. Подробиці життя корегувальників і зрадників, фото-3

Саблін системно вливав гроші в російські проєкти в Маріуполі, за що його навіть зробили почесним мешканцем Маріуполя. І тількі після 2014 року позбавили цього звання.

Після звільнення Маріуполя Петро Іванов втік в росію. Проте через названих вище осіб продовжував контролювати Маріуполь.

І ось в березні 2022 року, після початку російської агресії і повномаштабного вторгнення, після того, як росія фактично знищила Маріуполь, Дмитро Саблін знову з'явився в місті разом з Іващенко та іншими своїми посіпаками. 

Самого Петра Іванова поки що камери в Маріуполі не зафіксували. Но то питання часу.

Що ще вдалося дізнатись про цих "прекрасних" людей:

Хармишев закінчив 3-ю школу в Маріуполі. Був прикордонником СРСР.  Має багато нерухомості в Ірпені. Саме Хармишев ломав мікрофон на сесії міськради в Маріуполі, як останній хуліган. До Маріуполя приїжджав тільки  на сесії ради. І в місті постійно не мешкав.

Ще один зрадник  - Роман Теслюк, наглядам за бізнесом Петра Іванова, зокрема за ринком "Космос" та іншими бізнесами. Контролював грошовий потік до Росії. Його теща- відома в Маріуполі волонтерка Анжела Тимченко, яка під час блокади Маріуполя пропонувала здати місто.

Ось тут, у матеріалах журналистських розслідувань, ви знайдете більше інформації про зрадників, які вони жили і чим заробляли.

Безработные депутаты. Как и за что живут избранники громады в Мариуполе

Живут всего за 20 тысяч грн в год! Как депутаты из Мариуполя зарабатывают на жизнь



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW