Колаборант Лєонтьєв під час допиту погрожував каховському журналісту Батуріну зняти шкіру ножем, проколоти очі, - ВІДЕО



Один з тих, хто допитував каховського журналіста Олега Батуріна був місцевий колаборант Володимир Лєонтьєв. Під час допиту він погрожував Батуріну, що він більше не зможе працювати журналістом, що його можуть засудити до страти військовою трійкою. Також Лєонтьєв казав що особисто зрізатиме у журналіста шкіру ножем, проколе очі, вуха... 

Про злочини і покарання за їх вчинення у програмі "Питання національної безпеки" Валентина Самар говорить з керівником Херсонської обласної прокуратури Володимиром Калюгою та Олегом Батуріним — журналістом-розслідувачем, якому пощастило вирватись із катівні  окупантів і навіть виїхати на вільну територію України. Трансляція програми - на сторінці Центру журналістських розслідувань у Facebook.

Олег Батурін пояснив таку поведінку колаборанта Володимира Лєонтьєва помстою за матеріал, який був опублікований журналістом в минулому.

Інших учасників допиту Олегу не вдалося ідентифікувати. Його змушували тримати обличчя вниз, щоб він не бачив облич осіб, котрі проводили допит. Самі ж вони себе ніяк не ідентифікували. За характером запитань журналісту здалося, що перші допити проводили працівники ФСБ.

В ізоляторі, у якому знаходився Олег Батурін, також були голови деяких тергромад, яких затримали окупанти.

Нагадаємо, Олег Батурін у полоні рашистів провів 8 діб.

Детальніше дізнавайтесь з відео:



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW