Справжні сатаністи: оскаженілі окупанти спеціально їздили танками по кладовищу, щоб знищити усі хрести і могили



Одне з найбільших кладовищ в Європі повністю знищили російські окупанти. Мова про Старокримське кладовище площею  майже 200 гектарів, де маріупольці ховали своїх рідних останні 50 років.

Мешканці селища Старий Крим стали свідками, як російські танки знищили могили маріупольців, пише 0629.com.ua. Це відбувалося не один раз, кажуть мешканці дачних ділянок біля кладовища.

10-12 березня російські війська зайняли селище Старий Крим, а жити розташувались саме в дачних будинках садового товариства біля Старокримського кладовища. Там же ворог розмістив техніку – танки і броньовані машини.

«Кожного ранку вони виїжджали, ставали на свої позиції і починали розстрілювати багатоповерхівки на Західному мікрорайоні. Але щоб проїхати на зручні позиції, танки перли прямо через кладовище. Немов і не було його зовсім. Це таких жах! Вони просто їхали і давили хрести і пам’ятники. Звісно, після загибелі стількох людей це вже не так важливо. Але це ж святотатство!» - розповідають мешканці дачного товариства.

«Вони їхали прямо по могилах. Ломали хрести!» Мешканці Старого Криму побачили російські танки на кладовищі, фото-2

«Вони їхали прямо по могилах. Ломали хрести!» Мешканці Старого Криму побачили російські танки на кладовищі, фото-2

Нагадаємо, що вже з початку березня маріупольські ритуальні служби припинили здійснювати поховання містян через постійні обстріли на території Старокримського кладовища.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW