У Виноградові стіну ЗОШ №8 прикрасить мурал присвячений 128-й бригаді



Про це у соцмережі ФБ повідомив керівник Комунальної установи «Центр з обслуговування закладів освіти Виноградівської міської ради» Юрій Свищо:

«Перебираємо ініціативу. 8 школа у місті Виноградів увіковічнить незламний національно-патріотичний дух українського народу. На фасаді школи з’явиться мурал із зображенням українського воїна з ЗАКАРПАТСЬКОЇ 128-ї бригади та дівчинки-школярки

Війна – найважче з усіх випробувань, яке тільки може випасти на долю народу, а найбільш беззахисними і вразливими в цей час виявляються ДІТИ.

Паростки війни проростають глибоко у дитячих серцях. У XXI сторіччі в Україні росте покоління тих, хто народився під звуки кулеметів і вибухи мін та снарядів. Діти війни… Їхнє дитинство безповоротно йде, йому на зміну приходять біль, страждання, втрати рідних та близьких. Війна калічить крихкі дитячі душі.

Твердо вірю, що все те, чого вони прагнули, що снилося їм у щасливих снах обов’язково здійсниться у їхньому мирному майбутньому на їхній рідній, Богом даній землі.

Боже, нехай буде ЗАВТРА, нехай буде мирний світанок, а на його сторожі нехай вірно стоїть відважний захисник України – український воїн 

Над муралом працює художниця Анастасія Худякова, якій ми вдячні за співпрацю та креативність

P.s. Ми вже розпочали підготовчі та організаційні роботи. Щиро дякую всім хто долучився», – йдеться у повідомленні.

У Виноградові стіну ЗОШ №8 прикрасить мурал присвячений 128-й бригаді, фото-1

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW