Бутусов: По всій північній лінії фронту аж до Харкова ворог відкочується до свого кордону



Військовий експерт та журналіст Юрій Бутусов проаналізував ситуацію на фронтах війни за незалежність, яка створилася за останні дні.

Свій аналіз воєнних дій Бутусов опублікував на своїй сторінці у Фейсбук.

Контратака України: російські війська біжать з-під Києва, але за Донбас та Маріуполь йдуть найтяжчі бої. 1 квітня стало днем ​​втечі російських військ із північних районів України, сьогодні повністю ліквідовано західний та східний плацдарми навколо Києва.

Кількість знищеної та захопленої техніки просто не піддається обліку, судячи з численних фото та відео матеріалів, йдеться про багато сотень.

Бутусов: По всій північній лінії фронту аж до Харкова ворог відкочується до свого кордону, фото-1

Загрозу оточення Києва усунуто, і, судячи зі швидкості втечі росіян, скоро буде звільнений від охоплення і Чернігів. По всьому північному кордоні аж до Харкова ворог відкочується до свого кордону.

Росія перекидає сили на Донбас, але й Україна з кожним днем ​​продовжує посилюватись на всіх напрямках, причому кількість добровольців, як і раніше, перевищує штати військових частин. Масований наступ російських військ триває зараз виключно в районі Сєверодонецьк-Рубіжне, та Ізюм-Барвенкове. Ворог завдає вогневих ударів по Донбасу, намагається продавити оборону ударами ракет, артилерії та новими танковими колонами.

Критична ситуація зберігається у Маріуполі. Очевидно, що Росія продовжує наступати на Донбасі, Харківщині та Маріуполі, а також вибудовує оборону окупованих частин Запорізької та Херсонської областей. Також російські війська утримують позиції під Харковом.

Квітень буде місяцем запеклих битв у південних та східних областях. Треба бути реалістами - незважаючи на перемоги та розгром росіян під Києвом, російська армія залишається серйозним противником і зберігає велику перевагу в техніці, боєприпасах, авіації, ракетних військах. Втрати своїх військ Путін сподівається компенсувати вербуванням контрактників.

Доля України, її державність, кордони, життя мільйонів наших громадян – все це вирішується зараз на полях битв. Путін уже програв війну політично, інформаційно та економічно, і зробить усе, щоб досягти хоча б локального військового успіху та максимального захоплення української землі. Війна буде довгою.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW