СБУ розслідує примусове вивезення російськими окупантами мешканців Маріуполя до рф



За словами мера міста Вадима Бойченка лише з Маріуполя до рф або "ОРДЛО" депортували від 20 до 30 тис. українців. Причому людей викрадають просто на вулицях і примусово вивозять. Громадянам України, які опинилися в оточенні російських військ, зокрема під Києвом, пропонують "евакуюватися" до Білорусі. Наразі СБУ розслідує примусове вивезення російськими окупантами мешканців Маріуполя до РФ, передає редакція 056. 

Крім цього співробітники СБУ продовжують посилену роботу у всіх регіонах країни. Добірка основних результатів роботи:

У Донецькій і Луганській областях:

СБУ зафіксувала і почала розслідувати насильне вивезення окупантами до РФ декількох десятків тисяч людей з Маріуполя та тимчасово окупованих територій Донбасу.

Рашисти, в ультимативній формі та погрожуючи зброєю, змушують українців сідати у автобуси, забирають документи та вивозять з України.

У Волинській області:

Контррозвідка СБУ схопила російського диверсанта і вилучила в нього засоби ураження. 

У Києві:

СБУ затримала агента ворожої спецслужби, який збирав інформацію про одну з нафтобаз на Київщині, яка наразі не використовується. 

У Дніпропетровській області:

СБУ провела спецоперацію і вивезла із тимчасово окупованої території Донеччини пропагандиста, який робив сюжети на замовлення спецслужб РФ.

У Чернівецькій області:

СБУ затримала зловмисників, які пропонували чоловікам призовного віку нелегально потрапити до країн ЄС за хабар 4500 дол.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW