Герої Маріуполя



Весною 1945 Адольф Гітлер ховаючись у своєму бункері знову і знову розмірковував про зроблені ним помилки у військовій компанії проти Радянського Союзу. Фашистський лідер в останні дні свого життя прийшов до висновку, що відволікання сил від напрямку головного ударна спрямованого на захоплення столиці на ліквідування взятих в котли радянських війсь під Києвом, Одесою, Брестом, Мінськом, Севастополем, стало фатальним рішенням і не дозволило захопити країну у запланований час.

24 лютого 2022 року володимир путін оголосив про початок проведення спеціальної військової операції в Україні, по факту розпочав повномасштабне військове вторгнення в суверенну і незалежну державу з метою її окупації та створення маріонеткового уряду. В своїй промові російській диктатор, як і в 2014 році під час окупації Автономної Республіки Крим, багато чого запозичив у свого кумира А.Гітлера і виправдовував своє рішення як вимушеною мірою.

Російсько-українська війна за задумом путіна і вищого російського військового керівництва повинна була закінчитися буквально через декілька днів, фактично до 27 лютого – Дня Сил спеціальних операцій рф. Підрозділи російської армії везли з собою святкову військову форму для участі у параді перемоги на головній площі Києва.

Така собі маленька переможна війна, яка повинна була винести культ особистості путіна на новий рівень і додати до переліку його «заслуг» ще одну, таку жадану, «збирача руських земель». Проте, ми пам’ятаємо, що маленька переможна війна в 1905 році з Японією закінчилися революцією в російській імперії.

Але путінський бліцкриг провалився. Українці, як один стали на захист Батьківщини від рашиської орди. Російська армія платить високу ціну за кожний окупований клаптик української землі. Найсильніша в світі армія – це армія, яка захищає свою рідну землю і свій народ.

Російське вторгнення триває вже понад чотири тижня, а за заявами російський військових експертів повинна була закінчитися через чотири дні. Навіть голова військової розвідки США Скотт Беррієр визнав помилку в оцінці військового потенціалу України в контексті супротиву російському вторгненню. В своїх прогнозах американські військові чиновники давали 2 доби на захоплення Києва російською армією.

Українці зустрічають російську армію не хлібом з сіллю, а коктейлем «бандеро смузі». Територіальна оборона і Збройні сили України захищають від рашистів кожне місто і село.

Не взмозі захопити українські міста російська армія намагається оточити міста, створити гуманітарну катастрофу і позбавити захисників будь-якої підтримки. Водночас, починає мститися цивільному населенню, яке не забажало приєднатися до «руського миру», ствольною і реактивною артилерією та авіаударами стирає з лиця Землі українські міста.

Захисники Маріуполя мужньо і стійко захищають місто. Своїм героїзмом надихають українців боронити Батьківщину. Власним прикладом показують, що вони є гідними нащадками волелюбних козаків.

Російські командири кинули на захоплення міста елітні та найбільш боєздатні підрозділи, намагаючись у найкоротші терміни захопити місто, але атаки рашистів розбиваються об мужність захисників міста.

Безстрашні українські воїни сіють паніку і страх в серцях солдатів російських орд, деморалізують їх і пригнічують бажання воювати. В Маріуполі вже відомі випадки відмови російських солдат продовжувати брати участь у вторгненні та знищенню України.

Захисники Маріуполя зв’язали найкращі підрозділи російської армії, які на даний момент залишились в розпорядженні командування, у боротьбі за місто та зменшили, а за деякими напрями звели нанівець, наступальний потенціал російських військ. Позбавили ординців мобільного резерву призначеного для підсилення ударних угрупувань.

Кожен день, який дарують захисники Маріуполя Україні, дозволяє українцям згуртуватися та підготуватися до нанесення нищівного удару по рашистським ордам.

Кожен день, коли український прапор сяє над Маріуполем, наближає нас до перемоги.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW