Пориви вітру та хуртовини: синоптики попередили про негоду у Львові



У Львові очікуються пориви вітру, хуртовини, ожеледиця на дорогах. 

У суботу, 22 січня, у Львові очікується несприятлива погода. Збережуться пориви вітру до 15 - 20 м/с; вдень очікуються хуртовини; на дорогах ожеледиця. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Львівського гідрометцентру. 

Цього дня буде хмарно, часом сніг. Вітер північно-західний 9 - 14 м/с, пориви до 15 - 20 м/с, вдень хуртовини. Температура вночі становитиме 5 - 7° морозу, вдень 2 - 4° морозу. Синоптики зазначають про погіршення видимості в сніг. 

Міська рада застерігає усіх зважати на прогноз погоди й бути обачними під час руху. Не варто ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач і антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити.

Водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари. Пішоходів закликають носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій варто повідомляти на "Гарячу лінію міста" за коротким номером 1580.

Попередження від синоптиків про негоду у Львові, Фото: Львівський гідрометцентр, фейсбук

Попередження від синоптиків про негоду у Львові, Фото: Львівський гідрометцентр, фейсбук

Читайте також: Майже 250 кілометрів доріг на Львівщині оновили в межах "Великого будівництва"

Фото на головній умовне, автор: Олег Кохан



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW