Заарештували чоловіка, який влаштував стрілянину у Чернівцях



Чернівчанину, який стріляв з травматичної зброї у 25-річного місцевого жителя, оголошено про підозру у замаху на вбивство. Зловмисника за рішенням суду арештовано, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше: Стрілянина у Чернівцях: молодий чоловік залишився без ока

Як повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, вчора, 13 січня, на одній із вулиць Чернівців місцевий житель отримав поранення ока внаслідок пострілу з травматичної зброї. Попри втечу зловмисника, поліцейські протягом 20 хвилин затримали його на виїзді з обласного центру.

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Зазначається, що під час першочергових слідчих дій співробітники Чернівецького районного управління поліції з’ясували деякі обставини злочину та уточнили вік затриманого.

Так правоохоронці встановили, що приблизно о 15 годині 32-річний житель Чернівців підійшов до припаркованого автомобіля, за кермом якого сидів 25-річний водій. Відчинивши двері автівки, чоловік вистрілив у кермувальника з пристрою для відстрілу набоїв, споряджених гумовими кулями. Затриманий пояснює свій вчинок неприязними стосунками з потерпілим, - повідомили у поліції.

Слідчі поліції повідомили порушнику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 15 (Замах на кримінальне правопорушення) та частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Також поліцейські звернулися до суду з клопотанням, погодженим Чернівецькою окружною прокуратурою, про обрання підозрюваному найбільш суворого запобіжного заходу у вигляді тримання від вартою. Задовільнивши клопотання органів досудового розслідування, суд арештував зловмисника. Наразі триває досудове розслідування.

Читайте також: Стріляв з пістолета в автобусну зупинку: на Буковині затримали порушника (ФОТО)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW