Відпочинок біля Львова: ідеї, як провести час взимку



Пропонуємо добірку ідей для відпочинку біля Львова. 

На Львівщині є низка місць, куди можна поїхати неподалік від Львова. Кореспондентка 032.ua створила добірку ідей, як можна провести час за містом на вихідних у зимовий період. Пропонуємо переглянути цікаві варіанти відпочинку. 

 Катання на тюбах

Неподалік від Львова налічується досить багато локацій, де можна провести активно час. Зокрема, одна з можливостей - катання на тюбах, адже біля міста є траси для катання, які можна відвідати у будь-яку погоду (навіть, коли немає снігу). Спуски розраховані як для дорослих, так і для дітей. Охочі мають можливість обрати зручну локацію для катання та провести час з родиною чи друзями. 

Катання на тюбах, Фото умовне: kava.ua

Катання на тюбах, Фото умовне: kava.ua

Відпочинок у бані

Біля Львова також можна знайти безліч локацій для відпочинку у бані. Це одна з оздоровчих процедур, яка користується популярністю серед мешканців. Відтак, чудова нагода провести час у бані для відновлення сил, відпочинку та покращення самопочуття. Неподалік міста є різні бані, тому є нагода обрати для себе комфортну локацію та вартість. 

Баня, Фото умовне: viking.com.ua

Баня, Фото умовне: viking.com.ua

Катання на лижах, сноуборді

Неподалік від Львова розташовані траси для катання на лижах та сноуборді. Цей активний відпочинок поширений у зимовий період. При цьому, біля міста можна їхати покататися як на один вихідний день, так і на вікенд. Є можливість також обрати гірськолижні комплекси, де надають у прокат не лише спорядження, а й лижний одяг. 

Катання на лижах, сноуборді, Фото: cynicallviv.com.ua

Катання на лижах, сноуборді, Фото: cynicallviv.com.ua

Побувати у парку "Сколівські Бескиди"

Ще один із варіантів активного відпочинку на Львівщині - це подорож у парк "Сколівські Бескиди", який розташований за 111 кілометрів від Львова. Під час поїздки можна отримати багато вражень, насолодитися свіжим повітрям та зимовими краєвидами.

Парк "Сколівській Бескиди", Фото: ua-reporter.com

Парк "Сколівській Бескиди", Фото: ua-reporter.com

Поїхати у Підгірці 

Можна також відвідати село Підгірці, яке розташоване близько 86 кілометрів від Львова. Там є нагода поглянути на відомий Підгорецький замок, який збудували у 1640 році, погуляти у Італійському парку, який розпанував ландшафтний архітектор з Риму, також побачити Пліснеське городище. 

Побувати в "ідеальному" місті Жовква

Біля Львова розташована Жовква, яку називають містом-музеєм або королівським містом. Там можна повністю зануритися у культуру народу. Майже всі визначні місця розташовані поруч у центральній частині - Жовківський замок, площа Вічева, костел св. Лаврентія, храм Серця Христового, Синагога, Ратуша, Глинська брама.

Жовква

Читайте також: Куди піти у Львові на вихідні: цікаві події 15 та 16 січня

Фото на головній умовне: lvivpost.net



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW