У Покровську відбувся 1 етап Всеукраїнського конкурсу наукових робіт серед членів МАН



Вже не один рік поспіль учні Покровської громади беруть участь у конкурсах Малої академії наук України, під час яких демонструють свої інтелектуальні та наукові здібності. 

Перший відбірковий етап цьогорічного Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт відбувся сьогодні на базі ЗОШ №9. З 60 представників очно-заочної школи «Юний дослідник» участь у заході взяли 37 юних науковців громади. 

У Покровську відбувся 1 етап Всеукраїнського конкурсу наукових робіт серед членів МАН, фото-1

«Вміння презентувати результат своєї роботи – це те, що можна набути лише під час практики. Бажаю вам позитивних емоцій, натхнення, щоб ви неодмінно обмінялися досвідом з учнями, з якими працюватимете у секціях по захисту робіт, і щоб цей досвід вам допоміг у підготовці до ЗНО та у подальшому житті. Окрему подяку висловлюємо педагогам, які проводять таку велику наукову роботу та надихають своїх учнів на досягнення», - звернулась до присутніх начальниця відділу освіти Любов Воротинцева.

У Покровську відбувся 1 етап Всеукраїнського конкурсу наукових робіт серед членів МАН, фото-2

Під час заходу педагоги Покровська наголосили на важливості співпраці з викладачами закладів вищої освіти, які теж долучились до участі у відбірковому конкурсі МАН. 

У Покровську відбувся 1 етап Всеукраїнського конкурсу наукових робіт серед членів МАН, фото-3

«На мою думку, назва «Мала академія наук» не відповідає тому значенню, яке має для розвитку науки діяльність МАН, - зауважила проректорка з науково-педагогічної роботи ДонНТУ Вікторія Воропаєва. – Академія повинна називатися «Молода академія наук», бо саме юні дослідники додають до розвитку нашої науки своє натхнення, впевненість у тому, що незясовних тем не буває. Наша молодь може знайти відповіді на будь-яке питання». 

У Покровську відбувся 1 етап Всеукраїнського конкурсу наукових робіт серед членів МАН, фото-4

На розсуд журі, до складу якого увійшли педагоги шкіл Покровської громади, викладачі національно-технічного університету та Маріупольського державного університету, юні науковці презентували власні дослідження та винаходи з хімії, біології, літературознавства, компютерних наук, історії та математики. Роботи отримали високі оцінки членів журі.

У Покровську відбувся 1 етап Всеукраїнського конкурсу наукових робіт серед членів МАН, фото-5У Покровську відбувся 1 етап Всеукраїнського конкурсу наукових робіт серед членів МАН, фото-6

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW