Не потрапте у халепу: на Хмельниччині телефонні шахраї хочуть виманити гроші у представників бізнесу



До Головного управління ДПС у Хмельницькій області вкотре надійшла інформація про активізацію дій шахраїв, які злочинним шляхом, представляючись працівниками податкової служби, вимагають грошові кошти у платників податків на проведення різного роду благодійних заходів з подальшим переказом на карткові рахунки.

Відповідно до чинного законодавства такі дії є злочинними і кваліфікуються як шахрайство та умисна дискредитація посадових осіб податкових органів. Тож для запобігання діяльності шахраїв підрозділ з питань запобігання та виявлення корупції податкової служби Хмельниччини просить громадян бути пильними та обачними, уважно перевіряти інформацію, не піддаватись на провокації та за жодних обставин не перераховувати кошти зловмисникам, - наголошують податківці.

У разі виявлення фактів шахрайських дій з боку невідомих осіб слід негайно повідомити органи Національної поліції (телефон 102)!

Також про такого роду випадки необхідно повідомити Головне управління ДПС у області у будь-який зручний спосіб, зокрема засобами телефонного зв’язку через працівників відділу з питань запобігання та виявлення корупції: (0382) 61-84-85, або на електронну скриньку: [email protected]

Отож пам’ятайте і врахуйте наступну пораду: ніколи не слід нехтувати заходами безпеки і легковажно ставитись до прописаних рекомендацій з цього приводу, які напрацьовані практикою життя, не дозволяйте себе надурити і нажитися шахраям на вашій довірі! Безпека понад усе!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW