Чи поїдуть полтавці зустрічати Порошенка?



17-го грудня у мережі з’явилося відео, яке оприлюднили співробітники Державного бюро розслідувань. У ньому слідчий ДБР неподалік від будівлі Верховної Ради намагається вручити п’ятому президенту України Петру Порошенку повістку. Проте Порошенко у супроводі охорони швидко сідає у автомобіль та їде.

Невдовзі стає відомо, що того ж дня Порошенко вилетів до Туреччини у заздалегідь заплановане закордонне турне. У Стамбулі він мав відвідати резиденцію патріарха Варфоломія. Після Туреччини політик планував летіти у Польщу, де провести низку важливих зустрічей. А вже після Нового року – повернутися в Україну.

20-го грудня ДБР оприлюднило заяву про те, що оголосило п’ятому президенту України Петру Порошенку підозру у державній зраді. Підписав її виконуючий обов’язки генерального прокурора Олексій Симоненко. У офіційному повідомленні йшлося про те, що Петра Порошенка підозрюють у сприянні діяльності терористичних організацій «ЛНР» та «ДНР». Нібито він, діючи у змові із Віктором Медведчуком та представниками Росії сприяв постачанню вугілля із окупованих територій Донбасу та організації фінансування терористичних організацій. Варто зазначити, що 24-го вересня у цій же справі суд заарештував бізнесмена Сергія Кузяру. 8-го жовтня про підозру у цій справі повідомили народному депутату Віктору Медведчуку. А 12-го листопада про підозру повідомили колишньому міністру енергетики Володимиру Демчишину.

Чи поїдуть полтавці зустрічати Порошенка? (ОПИТУВАННЯ), фото-1

Оскільки особисто вручити підозру не могли, (у зв’язку із закордонним відрядженням Порошенка – Авт.) її направили листом за місцем проживання, а також за місцем роботи.

У відповідь Петро Порошенко, вже перебуваючи у Польщі, записав низку відеозвернень. У них говорив про те, що справи проти нього є політично вмотивованими. І переслідуючи його чинний президент Володимир Зеленський позбувається головного політичного конкурента. Також Порошенко нагадав, що він – п’ятий президент України. І пообіцяв поговорити, коли повернеться.

Повернутися в Україну Петро Порошенко планує у понеділок, 17-го січня. Прихильники «Європейської солідарності» та п’ятого президента України збираються зустрічати його просто у аеропорту та утворити "живий ланцюг".

Чи поїдуть полтавці зустрічати Порошенка? (ОПИТУВАННЯ), фото-2

До зустрічі із Порошенком кожен готується по-своєму. Так, музикант Володимир Завгородній написав реп-композицію, у якій є наступні рядки.

«Я принёс благую весть:

скоро Порошенко будет здесь снова!

Не страшна зима с её морозами и снегами,

Если Порошенко снова будет с нами!»

Також про намір зустрічати Порошенка заявили у своїх соцмережах низка полтавських політиків.

Так, депутат Полтавської районної ради Євген Янкевич написав, що «підтримуючи Порошенка, наразі захищаєш власну свободу, власний дім і життя своїх рідних». І закликав полтавців зустрітися 17-го січня у Києві.

Чи поїдуть полтавці зустрічати Порошенка? (ОПИТУВАННЯ), фото-3Чи поїдуть полтавці зустрічати Порошенка? (ОПИТУВАННЯ), фото-4

Депутат Полтавської обласної ради Сергій Бульбаха на своїй сторінці у Facebook написав, що 17-го січня зустрічає Президента.

Чи поїдуть полтавці зустрічати Порошенка? (ОПИТУВАННЯ), фото-5

Секретар Полтавської міської ради і блогер «ВАТА-ШОУ» Андрій Карпов написав, що їде у Київ зустрічати Порошенка. І запропонував їхати із ним. На квитки порадив витратити «1000 грн Зеленського».

Чи поїдуть полтавці зустрічати Порошенка? (ОПИТУВАННЯ), фото-6

Ми вирішили присвятити поверненню Петра Порошенка в Україну наше традиційне опитування. І поцікавитися у полтавців – чи поїдуть вони зустрічати п’ятого президента?

Щоб не пропустити цікавих новин, підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW