Викрадення людини і передача викупу. У Слов'янську розслідували резонансну справу



Поліція завершила досудове розслідування щодо викрадення людини у Слов'янську.

Ще 24 листопада ввечері поліція Лиману отримала виклик від 21-річної мешканки сел. Олександрівка. Стурбована жінка повідомила, що невідомі вкрали її чоловіка та вимагають викуп. Останній раз вона його бачила вранці, коли він збирався поїхати на автомобілі у Слов’янськ.

Усі служби і сили поліції були задіяні на розкриття резонансного злочину. Пошуки потерпілого вели одразу по кільком напрямам: опитували можливих свідків, відпрацьовували коло підозрюваних, чергували на в’їздах та виїздах з міста.

За декілька годин поліцейським Лимана вдалось встановити зловмисників. Ними виявились мешканці Краматорська від 19 до 43 років. Троє чоловіків і одна жінка. Вони утримували потерпілого в автомобілі.

Слідством встановлено, що за звільнення потерпілого зловмисники вимагали п’ять тисяч доларів. Учасників злочину було викрито в ході оперативної комбінації з передачі викупу у Святогірську.

Слідчими відділу поліції Слов’янська завершено досудове розслідування за ч.2 ст. 146 «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини» та ч.2 ст. 355 «Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань» Кримінального кодексу України. Крім цього двоє з них обвинувачуються у нанесенні тілесних ушкоджень середньої тяжкості - ч. 2 ст. 122 ККУ.

Матеріали справи скеровано до суду.

За інформацією Краматорського районного управління поліції



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW