Неможливо бути хорошим бійцем без належної фізичної підготовки, — спорт у «тридцятці»



У 2018 році Консультаційний комітет з настанов щодо фізичної активності, до якого входять науковці із провідних університетів США, зробив масштабний огляд багатьох експериментальних досліджень впливу спорту на когнітивні функції мозку людини.

Експерти дійшли висновку, що регулярні помірні та інтенсивні фізичні вправи сприяють покращенню пам’яті людини та її здатності навчатися у будь-якому віці. Також спорт допомагає знизити ризик розвитку нейродегенеративних захворювань у старості, включаючи хворобу Альцгеймера.

Незважаючи на те, що військові бригади знаходяться в зоні проведення ООС та доблесно виконують завдання за призначенням, захисники щоденно працюють над вдосконаленням основних фізичних якостей: витривалості, сили, спритності та гнучкості.

На кожній з позицій є імпровізовані спортмайданчики. Вони створені з підручних матеріалів, адже головне для військових, це бажання самовдосконалюватися, розвивати тіло та дух, витрачати вільний час з користю.

Серед військових бригади є безліч спортсменів від майстрів спорту до любителів, є параолімпійці. Кожен з них стверджує, що неможливо бути хорошим бійцем без належної фізичної підготовки.

Спортсмени бригади неодноразово виборювали перші місця в командних та одиночних видах спорту.

Джерело: 30 окрема механізована бригада

ім. князя Костянтина Острозького, Фейсбук



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW