Вже по 9 грн: у Чернівцях зросла вартість на проїзд у маршрутках



У Чернівцях виконком міськради прийняв рішення про підняття вартості проїзду у маршрутках із 7 до 9 гривень, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше, що У Чернівцях зафіксували понад сотню незаконних конструкцій, які обмежують паркування чи проїзд

Про це повідомляє Медіа агенство АСС. Зазначається зокрема, що відповідно до проєкту рішення тариф мали встановити у розмірі 9,00 грн. Під час обговорення цього підняття постало питання пільгового проїзду для учасників бойових дій та школярів. Проте зробити це було сьогодні не можливо, повідомляв директор департаменту транспорту та окремих питань комунального господарства міської ради Петро Лисак.

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Відтак, голосуючи за підняття тарифів, для прийняття рішення не вистачило голосів. Однак вже після перерви у засіданні виконкому, його члени повернулися до розгляду цього ж питання.

Відповідно до протокольного рішення питання пільгового проїзду учасників бойових дій та школярів вивчатиметься окремо. Далі члени виконкому таки проголосували за підняття тарифу у пасажирському автомобільному транспорті загального користування в межах території Чернівецької міської територіальної громади до 9,00 грн, - йдеться у повідомленні.

«За»  проголосували 8 членів виконкому, 2 – утрималися.

Читайте також: Усі хворі на кисневій дотації: яка ситуація у ковід-лікарнях Чернівців (ФОТО)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW