Була без свідомості: рятувальники розповіли подробиці пожежі у Чернівцях



У Чернівцях з охопленої вогнем квартири багатоповерхівки рятувальники винесли її власницю, яка вже була без свідомості. Також було врятовано сусідку-пенсіонерку, котра через сильний дим не могла самотужки вийти з помешкання, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше, що У Чернівцях горіла квартира багатоповерхівки, є постраждалі (ФОТО)

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Чернівецькій області. Зазначається, що 8 січня о 21 год. 30 хв. на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Воробкевича у м. Чернівці. Пожежа сталася у квартирі на восьмому поверсі дев’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку. В результаті пожежі утворилося сильне задимлення.

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Вогнеборці під час проведення розвідки в квартирі, де виникла пожежа виявили 65-річну власницю. Жінка була вже без свідомості, рятувальники винесли її з квартири, врятувавши жінці життя та передали її медикам. Також, вогнеборці врятували 88-річну мешканку сусідньої квартири, яка не могла самостійно покинути своє помешкання через сильне задимлення, - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що обох жінок медиками було госпіталізовано з діагнозом отруєння продуктами горіння до лікувального закладу. 

пожежа у Чернівцях
фото ГУ ДСНС у Чернівецькій областіпожежа у Чернівцях
фото ГУ ДСНС у Чернівецькій області

Окрім цього, вогнеборці евакуювали 9 осіб, які через щільне задимлення не могли самостійно вийти з під’їзду. Причина пожежі встановлюється.

Читайте також: У Чернівцях під час пожежі врятували трьох людей (ФОТО)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW