На Чернігівщині засудили хлопця, який на Голубих озерах розбив голову відпочивальнику



Ріпкинський районний суд засудив 19-річного мешканця Олешні до 3 років і 6 місяців позбавлення волі. Він влітку 2021 року під час бійки на Голубих озерах розбив голову 20-річному відпочивальнику з Корюківки.

Дану інформацію підтвердила речниця Чернігівської окружної прокуратури Ірина Абдужабарова, повідомляє «Суспільне Чернігів».

Нагадаємо, подія сталася 8 серпня 2021 року о 1-й годині ночі на територію комплексу «Голубі озера» в селі Олешня.

Зі слів засудженого, тієї ночі йому не сподобалося, що приїжджі хлопці знайомилися на дискотеці з місцевими дівчатами. Він двічі зробив зауваження, але ті все одно продовжували. Через це почалася сварка, яка переросла в бійку.

Хлопець з Олешні накинувся з кулаками на відпочивальника з Корюківки. Обидва були в стані алкогольного сп’яніння.

В ході сварки засуджений умисно наніс потерпілому не менше 10 ударів кулаками по голові. У нього діагностували закрито черепно-мозкову травму, перелом лобної кістки, епідуральну гематому лівої лобної ділянки, забій головного мозку. Через це він тривалий час провів у лікарні. Витрати на лікування йому відшкодував нападник.

Засуджений юнак п’ять років займався тайським боксом в одній із спортивних шкіл Чернігова.

На суді хлопець повністю визнав свою вину та розкаявся. Він вже мав судимість — два роки умовно за хуліганство.

Суд зважив розкаяння та молодий вік обвинуваченого, а також те, що потерпілий до нього претензій не мав. Йому оголосили вирок — 3 роки позбавлення волі. Ще 6 місяців додали до нього за невідбуте раніше покарання.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW