"Просить провести ДНК-експертизу": у суді оскаржують материнство найстаршої матері України



У Чернігові суд розгляне справу щодо оскарження материнства найстаршої матері України Валентини Підвербної. Жінка народила доньку у віці 65 років. 

Про це повідомляє ТСН.ua з посиланням на  адвоката позивачки Сергія Вольфовського, клієнтка якого просить провести ДНК-експертизу в дівчинки Анни-Марії, яку Підвербна народила в лютому 2011 року.
Позивачка проживала в Харкові, зараз вона мешкає в Ізраїлі.

"Моя клієнтка на початку 2021 року переглядала програму про дитину найстаршої матері України і помітила разючу схожість дівчинки з її донькою та іншими родичами. Крім цього, спільними виявилися і проблеми зі здоров’ям, про що говорилося в програмі", - зазначив Вольфовський.
Тому в жінки виникли підозри, що її яйцеклітини, які вона здала на зберігання, використали без її дозволу та взагалі без відома.
"Цей позов - про оскарження материнства. Має бути проведений ДНК-тест, що підтвердить або спростує підозри клієнтки. Якщо підтвердить, то судовий спір триватиме щодо визнання матір’ю дитини іншої жінки", - повідомив адвокат.

Мати Марійки, Валентина Підвербна, стала найстаршою мамою України з третьої спроби штучного запліднення за місяць до 66-річчя. Щоб зібрати на операцію, відкладала з пенсії та сиділа на картопляній дієті, працювала на ринку, на морозі, до самих пологів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW