Популярний сир зникне з полиць магазинів: великі заводи призупиняють свою роботу через ціни на газ



Високі тарифи на газ стали справжнім викликом для українського бізнесу цієї зими. Для прикладу, станом на 23 грудня на сайті "Нафтогазу" тариф на газ для бізнесу значиться на рівні 37,5 грн за м.куб. Саме тому ряд підприємств вже оголосили про тимчасове призупинення своєї роботи у зв'язку з непосильно високими для них тарифами. 

Популярний сир зникне з полиць магазинів: великі заводи призупиняють свою роботу через ціни на газ, фото-1

Вслід за ТМ "Яготинське", генеральний директор ТОВ "Пирятинський сирзавод" Володимир Бартошак надіслав офіційного листа своїм комерційним партнерам з попередженням про те, що з 1 січня компанія буде змушена лише частково виконувати заявки на продукції з подальшим припиненням виробництва. Після стабілізації фінансово-економічного стану "Пирятинський сирзавод" обіцяє відновити виробництво, пише видання "Полтавщина".

Причиною такого рішення директор назвав ціну на газ, яка зросла удесятеро у порівнянні з минулорічним періодом показником.

Занепокоєння молочників можна доповнити листом кондитерів. Так, асоціація "Укркондпром" попередила про призупинення виробництва частини асортименту через надвисокі ціни на газ.
Що робитимуть у цей час працівники заводів і як ця ситуація вплине на ситуацію з безробіттям в Україні, наразі незрозуміло.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW