Найпопулярніші відео 6262 за 2021 рік



Сьогодні ми вирішили пригадати, які відео за цей рік на Youtube каналі Сайту міста Слов’янська 6262 були найпопулярнішими і зробити невеличкий топ, який можна переглянути. 

Відкриває наш топ відео “Медики Слов’янська два місяці без зарплати - люди перекрили трасу у знак протесту”. 

Медики, деякі навіть у білих халатах, вийшли на акцію протесту і вимагали виплати зарплати. Люди розповіли, що у затримці грошей звинувачують НСЗУ (Національна служба здоров’я України). 

Одне з найпопулярніших відео 2021 року - “Український націоналізм у Слов’янську | Документальні історії”. Наша журналістка Лідія Хаустова поспілкувалися з тими, хто досліджує історію українського націоналізму на Донеччині та у Слов’янську.

Серед героїв відео історики Тетяна Лисак та Олександр Добровольський, онук одного із засновників української церкви у місті - Геннадій Марапулець. 

Наступне відео, яке потрапило до нашого топу, ми знімали на фронті, де поспілкувались з військовими. Вони родом зі Слов’янська, але боронять нашу українську землю там, на лінії зіткнення. 

Немало слов’янців після подій 2014 року долучилися до лав Збройних сил України та Національної гвардії. У кожного з них на це була своя причина.

Популярним відео 2021 року стало опитування містян щодо переходу сфери обслуговування у Слов’янську на українську мову. Ми пройшлися великими і маленькими магазинами, супермаркетами, запитали у продавців та касирів, як легко їм вдалося перейти на українську. А також запитали у людей на вулиці, як вони ставляться до такого переходу в обслуговуванні. 

Найпопулярнішим цього року стало відео зі святкування 9 травня у Слов’янську. Під час акції "Безсмертний полк" журналісти мали змогу поспілкуватись з її безпосереднімі учасниками. Не обійшлось і без питань про Російську агресію на Донбасі і події 2014 року у місті. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW