На Хмельниччині зловмисники скоїли розбійний напад на 72-річну пенсіонерку



Двом раніше судимим жителям Ізяславщини за скоєне може загрожувати до 12 років ув’язнення.

Подія відбулась вчора, близько 18:00 години у с. Нове Село, що на Ізяславщині. До працівників поліції звернулась дочка потерпілої. Жінка повідомила, що на її матір невідомі скоїли розбійний напад.

На місце події невідкладно виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що зловмисники проникли в будинок, витягнувши віконну раму. Погрожуючи розправою, чоловіки вимагали у старенької гроші. Аби налякати потерпілу, вони душили її рушником, приставляли ножа до шиї та тиснули колінами на грудну клітину.

Після того, як дізнались, де бабуся тримає заощадження, забрали понад 13 тисяч гривень та поїхали у невідомому напрямку. Аби потерпіла не змогла викликати допомогу, спалили її мобільний у печі.

На пошук зловмисників був зорієнтований увесь особовий склад Шепетівського райуправління поліції. І це дало результат. Група реагування патрульної поліції на виїзді з колишнього Ізяславського району зупинила автомобіль, в якому перебували нападники. Викрадені гроші у них вилучили.

Потерпіла своїх кривдників упізнала. Ними виявились двоє раніше судимих 35-річних жителів сіл Стара Гута та Влашанівка. Обох затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний із проникненням у житло). Зловмисникам загрожує покарання до 12 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про оголошення їм підозри та обрання запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW