Медичний лікувально-діагностичний центр «МЕДІОН» вітає полтавців з Новим роком



Для «МЕДІОНУ» 2021 рік був багатий на події, відкриття та нововведення. Переддень Нового року – вдалий час, аби підбити підсумки. За цей рік заклад отримав підтвердження вищої акредитаційної категорії та сертифікат якості надання медичної допомоги, який відповідає міжнародним стандартам якості «ISO 9001:2015».

Значно ширшою стала і наукова діяльність закладу, адже цього року відбулося відкриття бази клінічних досліджень у гастроентерологічному та гінекологічному напрямках та секції симуляційної хірургії.

Медичний лікувально-діагностичний центр «МЕДІОН» вітає полтавців з Новим роком, фото-1Медичний лікувально-діагностичний центр «МЕДІОН» вітає полтавців з Новим роком, фото-2

Також «МЕДІОН» є клінічною базою для проходження інтернатури за напрямками: акушерство та гінекологія, анестезіологія та інтенсивна терапія, педіатрія, радіологія, стоматологія, урологія та хірургія.

Медичний лікувально-діагностичний центр «МЕДІОН» вітає полтавців з Новим роком, фото-3

Для лікування та діагностики пацієнтів у клініці використовують передові методики та надсучасне обладнання. Завдяки придбанню електрохірургічного інструментарію для зварювання тканин стало можливе проведення малотравматичних та «безкровних» операцій. Розширився спектр послуг надання допомоги пацієнтам з травматологічною патологією: металоостеосинтез, ендопротезування суглобів та артроскопія. Чимало нововведень відбулося і у анастезіології. У клініці впровадили новітній метод FAST-протоколів, завдяки яким пацієнт не потребує наркотичного знеболення та скорочує термін перебування пацієнта в стаціонарі, що сприяє швидкому відновленню.

Медичний лікувально-діагностичний центр «МЕДІОН» вітає полтавців з Новим роком, фото-4

Окрім цього, тепер у клініці можна отримати ургентну допомогу за хірургічними та травматологічними напрямками 24/7.

Медичний лікувально-діагностичний центр «МЕДІОН» вітає полтавців з Новим роком, фото-5Медичний лікувально-діагностичний центр «МЕДІОН» вітає полтавців з Новим роком, фото-6

Наші пацієнти можуть пройти онкоскрінінг (КТ з контрастуванням, бронхоскопія, цистоскопія, гістероскопія, ФГДС, колоноскопія, мамографія). Для встановлення точного діагнозу та вибору подальшого лікування кожен випадок розглядається на мультидисциплінарному онкологічному консиліумі за участю лікарів-онкологів, хірургів-онкологів, гінеколога-онколога, променевого терапевта та лікаря рентгенолога. Після встановленого діагнозу пацієнти з онкологічною патологією можуть отримати хіміотерапевтичне та оперативне лікування за показами.

Цьогоріч у «МЕДІОНІ» почав функціонувати соматичний стаціонар, де надається допомога пацієнтам з терапевтичними та неврологічними захворюваннями.

Медичний лікувально-діагностичний центр «МЕДІОН» вітає полтавців з Новим роком, фото-7

Для найменших пацієнтів цього року відкрили дитячий філіал «Медіон KIDS», де надають цілодобову допомогу дітям 24/7 як в стаціонарі, так і на дому. Окрім цього, у «Медіон KIDS» розвивають такий напрямок як дитяча урологія. Також у відділенні запровадили нічний моніторинг – електро-енцефалограми (ЕЕГ).

Медичний лікувально-діагностичний центр «МЕДІОН» вітає полтавців з Новим роком, фото-8Медичний лікувально-діагностичний центр «МЕДІОН» вітає полтавців з Новим роком, фото-9

Найбільше наше надбання - це довіра наших пацієнтів та колектив професіоналів, які завжди готові прийти на допомогу у будь-який час доби. Медична клініка «МЕДІОН» вітає всіх з Новим роком та Різдвом Христовим! Міцного здоров’я, благополуччя та сімейного затишку у кожному домі. 

Медичний директор Наталія Круцько 

Медичний лікувально-діагностичний центр «МЕДІОН» вітає полтавців з Новим роком, фото-10

Записатися на прийом до лікарів "МЕДІОНУ" можна за номером безкоштовної телефонної лінії 0-800-509-003.  А розташовується клініка за адресою: м. Полтава, вул. Сінна, 37.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW