Під цілодобовим наглядом: у Покровську та Родинському встановлено понад 100 камер відеоспостереження



Співробітники КП «Муніципальна служба правопорядку» продовжують оснащувати Покровську громаду камерами відеоспостереження. На сьогодні вже встановлено 102 відеоприлади, 23 з яких - за останній місяць. Про це повідомляє прес-служба Покровської міської ради.

14 камер загальною вартістю 270 тисяч гривень були придбані за кошти місцевого бюджету у рамках реалізації програми «Безпечне місто». 9 систем відеоспостереження отримані від ПРООН. 

В режимі реального часу відеосигнал надходить до офісу муніципальної служби, де і транслюється цілодобово на великих моніторах. 

За словами начальника служби правопорядку Олександра Антипенка, такі відеосистеми необхідні при встановленні особистостей правопорушників, фіксуванні та розкритті злочинів: «Ми отримали від районного управління поліції «температурну» карту Покровська, на якій видно, де саме найчастіше стаються злочини. Виявилося, що більшість правопорушень фіксується в центральній частині міста. Тому саме тут встановлено найбільшу кількість камер. Також добре оснащений парк «Ювілейний» - там розташовано 22 камери».

В офісі муніципальної служби правопорядку також є карта-схема вже встановлених відеокамер. 15 зі 102 – «розумні», вони підключені до загальної бази Головного управління Національної поліції України у Донецькій області і здатні розпізнавати номерні знаки та обличчя злочинців.

«Щотижня до нас звертаються правоохоронці з проханням надати відеоматеріал із зафіксованими злочинами та аваріями. Крім цього, ми надали співробітникам поліції доступ до 15 камер відеоспостереження. Це дає їм змогу швидко реагувати на правопорушення», - додав Олександр Антипенко. 

Наступного року працівники КП «Муніципальна служба правопорядку» планують придбати ще 30 камер, які будуть встановлені у мікрорайонах міста, селищі Динасового заводу та на приєднаних територіях.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW