У Полтаві на засіданні виконкому затвердили дизайн електронного квитка: яким він буде?



Сьогодні, 30 грудня, відбулося засідання виконавчого комітету Полтавської міської ради. Одне з питань порядку денного стосувалося затвердження видів, зразків та вимог до електронних квитків, які впроваджуються у громадському транспорті Полтави. За проголосували 23 члени виконкому.

Під час засідання затвердили одразу три види електронних квитків: соціальна картка полтавця, картка полтавця та персональна картка.

Соціальна картка полтавця – персоніфікована багатофункціональна електронна пластикова картка, яка є матеріальним носієм персональних даних утримувача картки й підтримує додатки та/або функції, пов’язані з наданням і обліком заходів соціальної підтримки та інших інформаційних сервісів і послуг.

У Полтаві на засіданні виконкому затвердили дизайн електронного квитка: яким він буде?, фото-1У Полтаві на засіданні виконкому затвердили дизайн електронного квитка: яким він буде?, фото-2

Картка полтавця – персоніфікована електронна пластикова картка, містить «транспортний» додаток з необхідним функціоналом для оплати проїзду (списання поїздок), поповнення, ідентифікації власника картки, контролю проведення транзакції та інше.

У Полтаві на засіданні виконкому затвердили дизайн електронного квитка: яким він буде?, фото-3

Транспортна картка – неперсоніфікована електронна пластикова картка, яка містить «транспортний» додаток з необхідним функціоналом для оплати проїзду (списання поїздок), поповнення, контролю проведення транзакції та інше.

У Полтаві на засіданні виконкому затвердили дизайн електронного квитка: яким він буде?, фото-4У Полтаві на засіданні виконкому затвердили дизайн електронного квитка: яким він буде?, фото-5

Нагадаємо, під час минулого засідання члени виконкому проголосували за впровадження е-квитка. Валідатори у комунальному транспорті встановлюватиме компанія ТОВ «Фарго Сістемс». А вже з 1 січня 2022 року електронний квиток почне діяти у комунальному транспорті, тобто у автобусах та тролейбусах підприємства «Полтаваелектроавтотранс», а до 31 липня 2022 року система запрацює і у маршрутках приватних перевізників.

Читайте також: Проти чого Полтава протестувала у 2021-му: "тарифний геноцид", карантин, продаж землі, забудова Прирічкового, висловлювання Олександра Мамая

Бажаєте отримувати найважливіші новини Полтави у месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW