Поліцейські Покровська протягом тижня задокументували понад 20 порушень карантинних обмежень



Загалом з 18 жовтня правоохоронці Покровського районного управління поліції за порушення діючих карантинних обмежень склали 109 адміністративних матеріалів за ч. 1 ст. 44-3 та винесли 136 постанов за ч. 2 ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

З метою запобігання поширенню хвороби COVID-19 та для контролю за дотриманням карантинних норм на території Покровської громади поліцейські проводять профілактичні рейди. Під час превентивних заходів перевірялися пасажири громадського транспорту, перевізники, заклади громадського харчування, продовольчі ринки, суб’єкти господарювання, які провадять свою діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, торговельно-розважальні центри та інші об’єкти. 

За результатами перевірок за минулий тиждень складено 18 протоколів про адміністративне правопорушення, передбачене за ч. 1 ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення правил щодо карантину людей» та винесено 3 постанови за ч. 2 цієї ж статті. 

Поліцейські застерігають громадян і підприємців із порозумінням ставитися до нинішньої складної епідеміологічної ситуації, і не допускати порушень карантинних обмежень. Адже за їх порушення можлива не лише адміністративна, а й кримінальна відповідальність.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW