Поставив кошти на заднє сидіння авто поліцейських: буковинця затримали через хабар



Учора ввечері 28 грудня у селищі Кельменці місцевий житель намагався уникнути відповідальності за порушення Правил дорожнього руху та запропонував гроші співробітникам поліції. Правоохоронці відмовилися від коштів та зафіксували протиправні дії водія, пише 0372.ua.

Нагадуємо: Бив ножем, лопатою і сокирою: на Буковині чоловік вбив свого товариша (ФОТО/ВІДЕО)

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області. За скоєне йому загрожує до чотирьох років обмеження волі.

Поліцейські у селищі Кельменці помітили автомобіль «Honda» на іноземній реєстрації, у якого були технічні несправності (не працювали зовнішні світлові прилади). Правоохоронці зупинили автомобіль та під час перевірки документів у водія виявили відсутність полісу страхування автоцивілки.

Поліцейські склали на водія протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Під час оформлення цього протоколу 30-річний кермувальник запропонував патрульним гроші, щоб уникнути адміністративної відповідальності. Відтак – водій поставив кошти на заднє сидіння службового автомобіля поліцейських.

Протиправні дії порушника зафіксувала слідчо-оперативна група Дністровського районного відділу поліції. Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Читайте також: Стріляв з пістолета в автобусну зупинку: на Буковині затримали порушника (ФОТО)

На Буковині розшукують водія, який збив вагітну жінку і втік з місця ДТП



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW