У Слов'янську 27 родин переселенців отримали житло



В рамках обласної державної програми з придбання житла для внутрішньо переміщених осіб 27 родин переселенців у Слов'янську отримали сертифікати на житло.

Наприкінці грудня голова ДонОДА Павло Кириленко вручив сертифікати на квартири 27 сім'ям переселенців у Слов'янську. Про це очільник області повідомляє у своєму Telegram-каналі.

Дві родини отримали трикімнатні квартири, 17 родин – двокімнатні квартири і 10 родин – однокімнатні квартири.

Читайте: У Слов'янську ще одна лікарка отримала житло

Урядова програма з забезпечення житлом переселенців працює вже четвертий рік, за цей час у Донецькій області придбали та передали в користування 334 квартири. У тому числі – 71 квартиру в цьому році.

Зазначається, що Слов’янськ – один із лідерів реалізації цієї програми. Тільки у Покровську та Маріуполі квартири отримало більше внутрішньо переміщених осіб, ніж у Слов’янську.

Нагадаємо, що у листопаді Слов'янськ отримав 10,5 млн грн державної субвенції на придбання житла для ВПО. Ще 4,5 млн грн у рівних частинах надає місто та область.

Також додамо, що у Слов'янську є кілька черг на житло. Вони складаються з сімей, які стоять на обліку та чекають на житло, хтось - кілька років, хтось - кілька десятиліть. Докладно про ситуацію з чергами на житло дивіться у нашому інтерв'ю з начальницею відділу з обліку та розподілу житлової площі Ганною Стешенко:

Отримуйте наші новини у Viber одразу після публікації



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW