У житомирській філармонії з успіхом відбувся концерт «Новорічна хвиля ностальгії» за участі ВІА «Древляни»



Вчора, 27 грудня 2021 року, в Житомирській обласній філармонії ім. Святослава Ріхтера з успіхом відбувся різдвяно – новорічний концерт – «Новорічна хвиля ностальгії» за участі ВІА «Древляни».

Про це повідомляють на Фейсбук-сторінці філармонії.

Під керівництвом народного артиста України Юрія Градовського знаний далеко за межами України гурт вкотре довів, що він є професіоналом своєї справи і є колективом № 1 на Поліссі. Сміливі експерименти та прем’єрні аранжування, сучасні інтерпретації - все це створювало справжнє свято музики.

«Троянди на пероні», «Червона рута», «Дівчина з Коломиї» та всесвітньо – відомі хіти таких гуртів, як «АВВА», «Scorpions», «Smokie» та інші давали змогу присутнім в залі, дійсно, занурюватись в ностальгічні прекрасні моменти свого життя. Створювали особливий шарм музичним композиціям і були окрасою чоловічого ансамблю співачки Катерина Бакальчук та Марина Губанова. «Древлян» не просто люблять та поважають за їх творчість.

«Древляни» - є візитівкою Житомирщини, а головне є взірцем для молодих музикантів. Гучні оплески та вигуки «Браво!» - супроводжували артистів від початку і до завершення концерту! Для тих, хто не потрапив на різдвяно - новорічний концерт ВІА «Древляни» - невеличкий фоторепортаж.

Джерело: Житомирська Філармонія, Фейсбук



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW