На Житомирщині відкрили вже 13-ий навчально-практичний центр, — ФОТО



Сьогодні, 28 грудня, відбулося урочисте відкриття навчально-практичного центру з професій «Пекар. Кондитер» на базі ДНЗ «Центр сфери обслуговування м. Житомира».

Читайте також: Маленьке святкове диво у Житомирі: на Різдво водійка тролейбуса пригощала діток-пасажирів солодощами, — ФОТО

В урочистому заході взяли участь заступник голови Житомирської ОДА Юрій Денисовець, заступниця Житомирського міського голови Марія Місюрова, громадськість за ЗМІ.

«Дуже радий, що цей рік завершується такими здобутками — це дарує надію на майбутнє, на нові звершення та досягнення. Відкриття цього центру реалізовано у синергії державної та місцевої влади, що дало можливість повністю завершити проєкт», — сказав Юрій Денисовець.

Для створення центру було проведено ремонт приміщень та створено відповідні умови, зокрема облаштовано:

  • майстерню оформлення кондитерських виробів;
  • лабораторію виготовлення виробів хлібопекарського, кондитерського виробництва.

Для оснащення навчальних приміщень придбано 28 одиниць сучасної техніки та обладнання, зокрема пароконвектомати, печі, тістомісильні машини тощо.

«Впевненний, що теперішні умови для здобувачів освіти та колективу закладу сприятимуть покращенню здобутих навичок і вмінь. Тому від себе особисто та від імені голови Житомирської облдержадміністрації хочу привітати всіх із відкриттям закладу та з прийдешніми Новорічними святами», — додав Юрій Денисовець.

Довідково. Навчально-практичний центр з професій «Пекар. Кондитер» на базі ДНЗ «Центр сфери обслуговування м.Житомира» — це вже 13-й навчально-практичний центр, який відкритий в області. Загальна вартість проєкту – 1000,0 тис. грн, у т.ч.: 700,0 тис. грн – державний бюджет, 300,0 тис. грн – місцевий бюджет.

Джерело: сайт Житомирської ОДА

Читайте також: ТОП-5 місць для відпочинку взимку на Житомирщині



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW