До Свято-Троїцького Храму ПЦУ міста Новомосковська прибув Вифлеємський Вогонь Миру



26 грудня до Свято-Троїцького Храму Православної церкви України прибув Вифлеємський Вогонь Миру.

Про це розповів настоятель Храму Микола Капралик:

"До нас його доставила молодіжна організація " Пласт". Щиро дякуємо їм за символ миру, любові, добра і душевного спокою. Вогонь буде зберігатися в Храмі до Йордану".

Вифлеє́мський Вого́нь Ми́ру — міжнародна щорічна скаутська акція до святкувань Різдва Христового, котра полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа.

В Україні з 1999 року Вогонь, що символізує мир, любов та добро, і символічно об'єднує всіх українців, поширюють пластуни — українські скаути. Щороку пластуни передають Вифлеємським вогонь миру громадам міст, лікарням, школам, сиротинцям, державним установам по всій Україні.

З початком російсько-української війни пластуни вже 7-й рік передають Вифлеємський Вогонь Миру й різдвяні подарунки українським захисникам у зону бойових дій на Сході України.

А також символічний Вогонь зустрічає й митрополит ПЦУ Епіфаній.

Фото Миколи Капралика

До Свято-Троїцького Храму ПЦУ міста Новомосковська прибув Вифлеємський Вогонь Миру, фото-1До Свято-Троїцького Храму ПЦУ міста Новомосковська прибув Вифлеємський Вогонь Миру, фото-2До Свято-Троїцького Храму ПЦУ міста Новомосковська прибув Вифлеємський Вогонь Миру, фото-3До Свято-Троїцького Храму ПЦУ міста Новомосковська прибув Вифлеємський Вогонь Миру, фото-4

Читайте також: У Новомосковську відкрили меморіал на честь полеглих в АТО/ООС земляків: ФОТОРЕПОРТАЖ



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW