Як прикрасити новорічну ялинку: головні тренди 2022 року



До початку Нового року залишилося менше двох тижнів, тому саме час створювати святковий настрій та прикрашати ялинку. Як прикрасити новорічну красуню так, щоб вона виглядала гарно та принесла удачу у наступному році – читайте у нашій публікації.

Кольорова гамма

За східним гороскопом символ 2022 року чорний водяний тигр. Стихія року – вода, тому щасливими кольорами будуть усі відтінки блакитного, синього, чорного, сріблястого, сірого. Астрологи радять прикрашати ялинку саме в цих кольорах. Чудово підійдуть і золотисті та коричневі прикраси.

Як прикрасити новорічну ялинку: головні тренди 2022 року, фото-1Як прикрасити новорічну ялинку: головні тренди 2022 року, фото-2

Слід пам’ятати, що Тигр не любить яскравих кольорів, але для сміливих можна використовувати червоний, помаранчевий, жовтий та фіолетовий кольори для оздоблення новорічної красуні.

Як прикрасити новорічну ялинку: головні тренди 2022 року, фото-3Як прикрасити новорічну ялинку: головні тренди 2022 року, фото-4Як прикрасити новорічну ялинку: головні тренди 2022 року, фото-5Як прикрасити новорічну ялинку: головні тренди 2022 року, фото-6Як прикрасити новорічну ялинку: головні тренди 2022 року, фото-7

Як стильно прикрасити ялинку?

Різноманітних стилів прикрашання ялинки існує безліч і кожен підбирає саме той, який йому імпонує найбільше. У 2022 році трендовими будуть такі стилі:

Монохромність

Ялинка прикрашена в одній кольоровій гаммі виглядає дуже стильно. Не забувайте, що головні кольори року відтінки синього, сріблястого та золотого, але можна додати платиновий, рожевий, бежевий, білий кольори. Дуже гарно будуть виглядати прикраси у одній кольоровій гаммі, але різних відтінків.

Як прикрасити новорічну ялинку: головні тренди 2022 року, фото-8

Трендові поєднання кольорів

Якщо вам не подобається монохромність, то можна комбінувати різні кольори. Стильно будуть виглядати поєднання таких кольорів:

  • Зелений, бежевий, шампань;
  • Срібний, синій, блакитний;
  • Жовтий, золотий, бежевий;
  • Синій, зелений, бежевий, сірий;
  • Білий, срібний, сірий;
  • Чорний, помаранчевий, червоний, жовтий;
  • Блакитний, рожевий, сірий, червоний.
Як прикрасити новорічну ялинку: головні тренди 2022 року, фото-9Як прикрасити новорічну ялинку: головні тренди 2022 року, фото-10Як прикрасити новорічну ялинку: головні тренди 2022 року, фото-11

Екостиль

Шишки, жолуді, апельсини, мандарини, палички кориці, кавові зернятка – чудово підійдуть для оздоблення ялинки. Висушені апельсини, цілі мандарини з корицею та гвоздикою на мотузочці легко можуть замінити ялинкові кулі. А і імбирні пряники стануть гарною заміною пластикових іграшок. Екологічно, смачно та ароматно. Також можна зробити іграшки своїми руками із дерева, паперу чи картону.

Як прикрасити новорічну ялинку: головні тренди 2022 року, фото-12

Скандинавський

Цей стиль вирізняється мінімалізмом та лаконічністю. Можна взяти живу ялинку в горщику та прикрасити її мінімальною кількістю іграшок або навіть самою гірляндою. Цікавим атрибутом може стати дизайнерська прикраса, яка буде вирізнятися на тлі інших.

Як прикрасити новорічну ялинку: головні тренди 2022 року, фото-13

До звичних іграшок обов’язково додайте символ року – Тигра. Цей талісман принесе щастя у новому році.

Як прикрасити новорічну ялинку: головні тренди 2022 року, фото-14Як прикрасити новорічну ялинку: головні тренди 2022 року, фото-15

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, що вдягти на Новорічну вечірку

Бажаєте отримувати найважливіші новини Полтави у месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW