У період різдвяних свят зміниться курс долара



Сьогодні, 22 грудня, гривня повернулася до позначки 27,75 грн/Долар. Найближчим часом вона буде знаходиться під сильним тиском з коливаннями в діапазоні 27,2-27,3 грн/дол. Про це повідомляє інформаційне агентство УНІАН з посиланням на коментар керівника відділу аналітики ГК Forex Club Андрія Шевчишина.

За його словами, активність валютного ринку напередодні різдвяних свят поступово знижується. Покупці перехоплюють на ринку активність, так як відкат курсу робить його привабливим для покупки. Підтримує покупки очікування збільшення відшкодування ПДВ, яке обмежить продаж валюти експортерами, а також бюджетних виплат підрядникам, які на свята частину розміщують у валюті, щоб уникнути курсових ризиків.

"Ймовірно, найближчим часом гривня продовжить залишатися під тиском з коливаннями в діапазоні 27,2-27,3 гривень за долар. Якщо ринок отримає очікувану гривневу ліквідність, то, ймовірно, реалізує потенційний рух в зону 27,5 гривень за долар", - прогнозує Шевчишин.

Курс на 22 грудня:

Національний банк України на середу, 22 грудня, встановив офіційний курс гривні до долара на рівні 27,26 грн/дол., тобто гривня зміцнилася на 2 копійки в порівнянні з попереднім показником.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW