«Штам коронавірусу «Омікрон» вже в Україні, а тим часом ми ще не оговталися від чергової хвилі коронавірусу» - Віктор Лисак



Сьогодні в ОДА відбулася чергова апаратна нарада, першим питанням порядку денної якої була протидія захворюванню на коронавірусну інфекцію.

За інформацією Полтавського обласного центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України від початку карантину на Полтавщині діагностовано 136 473 випадки захворювання на COVID-19. Одужали 123 117 жителів області (+8). Продовжують лікування 9 796 осіб. Всього зареєстровано 3 560 летальних випадків. Нових – 3 ( Кременчук – 2, Кременчуцький район район - 1). За минулу добу зареєстровано нових випадків – 56.

- Штам вірусу «Омікрон» вже в Україні. Це тривожна новина,бо ми ще не оговталися від нової хвилі коронавірусу, і хоча падає рівень захворюваності, медики працюють у напруженому режимі. Рівень захворюваності у нас все одно вищий, ніж у середньому по Україні. Дітей хворих у нас 793, більшість з них – це школярі. Тому потрібно задуматися, чи потрібно проводити масові новорічні заходи і як їх проводити . На це хочу звернути увагу керівників ОТГ – сказав директор департаменту охорони здоров’я ОДА Віктор Лисак.

Читайте також: «Небезпечні хвороби на ранніх стадіях іноді протікають безсимптомно, тому обстеження у лікаря мають бути регулярними» – акушер - гінеколог Ірина Акіменко

Лікарі -урологи 2 міської лікарні Полтави впровадили новий вид операцій

Полтавський анестезіолог розповів, чи можна прокинутися під час операції та чи скорочує життя наркоз



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW