У Сумах директора ТОВ та експрокурора звинуватили у стрілянині



Директора "ТОВ "Котельня північного промвузла" та експрокурора Олександра Резніка звинуватила у стрілянині його колишня дружина та депутатка Сумської міської ради Дар'я Резнік. За її словами, він стріляв з пістолета, коли вона приїхала забрати речі з будинку, де раніше вони мешкали разом.

Поліцію, говорить Дар'я Резнік, викликала три рази, пише Суспільне.

"З Резніком Олександром Миколайовичем я розлучена вже більш ніж два роки. Зараз у нас поділ майна відбувається через суд. Цей будинок — наша спільна власність. У ньому проживати ми не могли з дітьми, тому що він постійно підіймав руку, пиячив, погрожував нам. Я була змушена з дітьми переїхати до батьків. У четвер (ред. 16 грудня) хотіла забрати дитячі речі. Приїхала до будинку й попросила друзів допомогти перевезти речі. Поки я збирала речі, мій колишній чоловік приїхав до будинку й почав стріляти в бік людей, які мені допомагали. Потім почав погрожувати, кричати. Я була змушена викликати поліцію, оперативну групу", — зазначила вона.

Також, за словами жінки, чоловік разом зі своїми друзями заблокував її автомобіль й пошкодив шини.

Олександр Резнік прокоментував ситуацію так: “Я перебуваю у себе у дворі, стоять незнайомі люди, які вивозять від мене майно. Звертався до поліції, бо це — незаконне порушення і проникнення до приватного житла”.

За словами речника поліції Сумщини Володимира Крупецьких, наразі за фактом проводять перевірку. Травматичну зброю у чоловіка вилучили, на неї він має дозвіл.

Що відомо

У 2021 році Олександр Резнік подавав декларацію як головний спеціаліст відділу здійснення заходів державного архітектурно-будівельного контролю Сумської міської ради.

Олександра Резніка підозрювали у хабарництві, коли був прокурором. За версією слідства, він щомісяця вимагав 10 тисяч гривень з підприємця. Тоді суд визнав його невинуватим.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW