На Житомирщині розслідують аварію, в якій загинув рівнянин



Дорожньо-транспортна пригода сталася в Малинській територіальній громаді 10 грудня. Внаслідок наїзду автомобілем пішохід отримав смертельні травми. Поліцією розпочато кримінальне провадження.

Попередньо встановлено, що близько 20:00 на автодорозі Київ-Ковель, поблизу с. Українки, водій автомобіля «Volkswagen Transporter», 50-річний житель Тернопільської області, здійснив наїзд на пішохода, 33-річого жителя Рівненщини, який переходив дорогу.

Травми, отримані чоловіком унаслідок автопригоди, виявились несумісними з життям.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Усі обставини та причини ДТП встановлюються у рамках кримінального провадження.

Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Не виходьте на автошлях раптово, з-за припаркованого автотранспорту та інших перешкод. Пам’ятайте, що навіть за невеликої швидкості руху водій не здатен миттєво зупинити автомобіль, відтак ступаючи на автошлях, переконайтеся, що керманичі транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

На Житомирщині розслідують аварію, в якій загинув рівнянин, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW