В Ужгороді «запалили» головну ялинку області



20-метрову пишну ялинку готували до «відкриття» три дні. Привезли лісову красуню із Брустурянського лісництва, що на Тячівщині.

Під час урочистостей, закарпатців із святами вітали керівники краю та обласного центру. 

«Закарпаття — справді благодатний край, адже ми маємо по кілька свят. І насправді ще 6 грудня до деяких діток нашої області вже приходив католицький Миколай. А от уже ось-ось у неділю прийде православний Миколай. Це той час, коли кожен із нас стає трошки кращим, ми починаємо радіти життю, снігу, колядувати, згадувати традиції наших предків. У ці свята наші близькі, за якими ми сумуємо, обов’язково приїжджають із заробітків, час, коли закарпатські сім’ї об’єднуються навколо свята. Я щиро всім бажаю у ці радісні дні добра, усмішки і обов’язково — здоров’я», — привітав гостей свята голова обласної ради Володимир Чубірко.

Окрім керівника облради, побажання закарпатцям озвучили і виконувач обов’язків голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький та міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

Свято продовжили танцювальні колективи області та казковий святий Миколай з помічницею-ангелом. Зимова окраса центральної площі області — Народної оздоблена святковою ілюмінацією, різнокольоровими кульками та дзвіночками.

Біля ялинки облаштовано святкову інсталяцію з оленями, санчатами та казковими героями.

Пресслужба Закарпатської обласної ради

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW