Львівський бронетанковий завод передасть ЗСУ партію модернізованих БМП-1, - ФОТО



Державне підприємство «Львівський бронетанковий завод» (ЛБТЗ), яке входить до складу Укроборонпрому успішно завершило капітальний ремонт і модернізацію партії бойових машин піхоти БМП-1.

Фахівці підприємства оновили техніку та зробили суттєві конструктивні зміни. На модернізованих бронемашинах встановлено сучасні приціли, прилади нічного бачення з покращеними характеристиками, нові цифрові радіостанції, системи супутникові навігації та прилади освітлення, нанесено піксельне покриття тощо, повідомляє пресслужба ЛБЗ.

Львівський бронетанковий завод передасть ЗСУ партію модернізованих БМП-1, - ФОТО, фото-1, Фото: Львівський бронетанковий завод

Фото: Львівський бронетанковий завод

Нагадаємо, працівники заводу розпочали роботу з цією партією БМП-1 цьогоріч на початку листопада.

«На кінець поточного року ЛБТЗ вчасно та якісно виконав договори, укладені з Міністерством оборони України, – розповів директор підприємства Віктор Андрощук. – Ми сподіваємося, що державне замовлення на 2022 рік ухвалять вчасно і ми зможемо приступити до виконання нових контрактів. Це необхідно для подальшого відновлення бронетехніки для наших військових і безперебійної роботи нашого підприємства».

Читайте також: Львівський бронетанковий завод за два роки поставив ВСУ понад сотню танків



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW