Платформу для спільного відпочинку незнайомих людей розробляють у Чернігові



У четвер, 16 грудня, відбувся фінал «Конкурсу стартапів 2021». Перемогу у ньому здобув проєкт Yapidoo.

Конкурс організувала Агенція регіонального розвитку Чернігівської області. На нього подали заявки 25 учасників. Журі відібрало 20 фіналістів, які презентували власні ідеї стартапів. За підсумками презентації і були визначені найбільш цікаві і перспективні проєкти.

Перемогу здобув Олег Гончар, який презентував ідею створення Yapidoo. Це платформа для тих, хто шукає людей для спільного дозвілля (подорож, концерт, пробіжка, прогулянка містом тощо). Такої вузькопрофільної платформи наразі не існує.

Представник ініціативи отримав від Агенції регіонального розвитку 10 тисяч гривень за перемогу. Це дозволить авторами завершити проєкт, який наразі готовий на 90%.

На другому місці – Михайло Барбарич з ідеєю Runeverywhere – об’єднання бігунів. Тисячі користувачів з будь-якої точки світу можуть долучитися до марафону. 

Третє місце поділили Олександр Литвин, який презентував електротранспорт модульного типу та Олександр Бусел з ідеєю Pumpkin selles (нетиповий спосіб переробки насіння із використанням експериментальних моделей апаратів та устаткувань).

До складу журі увійшли представники Агенції регіонального розвитку, Чернігівської облдержадміністрації, IT-кластера Чернігова та Чернігівської молодіжної міської ради.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW