Флешмоб з крутими подарунками стартував у Білій Церкві



новий рік біла церква, різдво біла церква, новий рік біла церква 2022, різдво біла церква 2022, флешмоб біла церква, новорічний флешмоб біла церква...

новий рік біла церква, різдво біла церква, новий рік біла церква 2022, різдво біла церква 2022, флешмоб біла церква, новорічний флешмоб біла церква , новий рік біла церква, різдво біла церква, новорічні свята біла церква, перекриють дорогу біла церква, перекриють дороги в білій церкві, перекриють вулицю в білій церкві

У Білій Церкві в соцмережі стартував флешмоб з дуже класними і цінними подарунками. Серед них сертифікат на відвідини одного з крутих ресторанів, безкоштовний рік використання інтернету, можливість безкоштовно зробити свою усмішку сліпуче білою та інше.

Про це повідомила пресслужба Білоцерківської міської територіальної громади.

Для участі кожен бажаючий має виставити у Facebook світлину з родиною або друзями, або з колегами на одній з новорічних локацій Білої Церкви, використавши хештег #Новорічна_БЦ2022 і зробивши її відкритою для всіх.

Це може бути святково прикрашений фасад вашого (або і не вашого) офісу чи підприємства, новорічні локації у центрі чи у районах міста і громади або традиційна Алея Ялинок, що на вулиці Леся Курбаса (спонсорам, що надали призи – буде приємно). Головне, щоб локація була у Білоцерківській громаді і була доступною кожному.

Збирайте лайки, вигравайте свій приз і отримуйте його прямо на відкритті Головної Ялинки біля БРУМу на День Святого Миколая 19 грудня о 17.00.

Підрахунок вподобайок завершиться 19 грудня о 15.00.

“Це не останній Новорічний флешмоб – слідкуйте за оновленнями”, – повідомили у пресслужбі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW