Робив "закладки" наркотиків: франківські поліцейські затримали наркозбувача



В Івано-Франківську правоохоронці затримали чоловіка, який збував наркотики через "закладки". Про це інформує пресслужба поліції області.

Днями, в Телеграм-чат для боротьби з наркотиками повідомили, що чоловік на вулиці Степана Бандери, що в Івано-Франківську, ймовірно, розповсюджує наркотики. В чаті було вказано точне місце, адресу та описали чоловіка, який найімовірніше робить "закладки".

На місце виїхали правоохоронці. Вони зупинили чоловіка, який підходив під опис. При собі він мав рюкзак.

Правоохоронці оглянули 25-річного підозрюваного та виявили в його рюкзаку пакети з наркотичними речовинами, зокрема з "канабісом" і "марихуаною". Окрім цього було викрито місце, де чоловік розмістив "закладки".

Чоловік зізнався, що займається наркобізнесом вже три місяці. Для цього він використовує телеграм-чати.

Було розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 КК України. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що ви можете повідомити про факти пов'язані з наркотичними речовинами за номером "102", або написати в телеграм-чат правоохоронців Івано-Франківщини "DrugHuntersIF" (https://t.me/drughuntersIF) чи Всеукраїнський чат "DrugHunters" від Патрульної поліції (https://t.me/drughunters_ukraine_bot).

Повідомити про "закладки" можна анонімно. Окрім цього, можна повідомляти про продаж наркотиків, місце їх виготовлення тощо.

Читайте також: На Івано-Франківщині у вогні загинуло двоє людей



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW