"Немає грошей – немає подарунка": у Запоріжжі дитині заборонили приходити до школи



Історії про побори у школах не рідкість. У Запоріжжі маму першокласниці попросили не приводити дитину до школи, бо вона не здала грошей на новорічні подарунки. Дівчинці сказали пропустити навчання 20 та 24 грудня.

Про інцидент розповіла Катерина Звєрєва у мережі Facebook.
Як зазначається у дописі, у одній із шкіл Запоріжжя батьківський комітет збирав гроші на новорічні подарунки для дітей. Одна з мам не здала необхідної суми, тому її попросили не приводити дитину до школи два дні – 20 та 24 грудня.

Мамі першокласниці надіслали таке повідомлення:
"Ольго, так і не дочекалася від вас відповіді та дій. Я так розумію, що вашій дитині подарунки не потрібні. Велике прохання до вас, щоб не ображати дитину, 20 та 24 грудня не приводьте її до школи, оскільки вручатимуть подарунки іншим дітям", – сказано у повідомленні.

Жінка вирішила із цим питанням звернутись до заступника директора школи. Після звернення  її почали шантажувати туалетним папером та милом.
"Включився вже традиційний шантаж туалетним папером, милом тощо. Адже якщо не здаси на це гроші до фонду класу, нехай страждає твоя дитина, витирається рукою і так ходить. Все це відбувалося в батьківському чаті", – зазначила Катерина Звєрєва.

Жінка розповіла, що на 1 вересня батьківський комітет збирав 400 гривень, а також щомісяця побори 100 гривень. Коли батьки зажадали надати звіт щодо грошей, то їм відмовили.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW